En större upplevelse

Om MC-Traveller

MC-Traveller är ett helägt svenskt företag som specialiserar sig på motorcykelresor lite längre bort, allt för att göra upplevelsen så stor som möjligt. Under mer än ett decennium har vi specialiserat oss på att organisera spännande motorcykelresor till fantastiska destinationer som USA och Sydafrika. Vi håller våra grupper små, aldrig med mer än 15 motorcyklar, vilket skapar en intim och personlig atmosfär för våra deltagare. Vi är inte bara arrangörer, utan vi är också med på alla äventyr personligen för att säkerställa att ni får den absolut bästa upplevelsen.

Hos oss är tristess inte en möjlighet. Vi gör flera spännande stopp under dagarna för att utforska sevärdheter och platser längs vägen. Dessutom är våra körsträckor noggrant planerade så att ni aldrig kör mer än 1-1,5 timmar åt gången, vilket ger er tillräckligt med tid att njuta av resan och undvika utmattning.

En resa med oss är inte bara en vanlig semester. Det är en chans till en minnesvärd upplevelse som kommer att prägla resten av ert liv. Så låt oss guida er genom en äventyrlig resa och skapa minnen som varar livet ut.

Joachim – Guide
joachim@mc-traveller.com

Caroline – Guide
caroline@mc-traveller.com

Att resa med oss

För att göra resan till en mer personlig upplevelse, så fokuserar vi på mindre grupper! Vi är aldrig mer än 15 motorcyklar per resa!

Vid beställningen får man inom kort en bokningsbekräftelse och en faktura på 10% av resans pris. Resterande del betalar man 30 dagar innan avfärd. Ca 2 månader innan avfärd skickar vi ut vår Tourbook som innehåller mer information om resan, ex dagschema, hotell- och deltagarlista m.m. Ca 2 veckor innan avfärd ringer vi upp er för en sista avstämning inför resan.

Våra resor riktar sig till alla motorcyklister. Även om vissa resor kan läsas som strapatsrika, är de ändå utformade för att alla skall ha en trevlig och givande upplevelse. Givetvis skall du som nyss tagit MC körkort ha några mil innanför hjälmen för att njuta av våra resor. Minimiålder är 21 år och att man har A-kort.

Om ni är ett kompisgäng/mc-klubb, arrangerar vi gärna en resa endast för er. Kravet är att ni är 10 personer eller fler och att datumen ligger utanför ordinarie resekalender.

Vi har mångårig erfarenhet av såväl Sydafrika som USA.

Resegaranti är utställd till Kammarkollegiet.

Ladda ner Resevillkor

För mer information kontakta oss på:
info@mc-traveller.com eller
telefon 08-728 00 20

Adress:
MC-Traveller AB
Odengatan 72
113 22 STOCKHOLM

Org.nr. 556792-1399