Om MC-Traveller

Vi är ett helägt svenskt företag som specialiserar sig på motorcykelresor lite längre bort, allt för att göra upplevelsen så stor som möjligt.

Att resa med oss:

För att göra resan till en mer personlig upplevelse, så fokuserar vi på mindre grupper! Vi är aldrig mer än 15 motorcyklar per resa!

Vid beställningen får man inom kort en bokningsbekräftelse och en faktura på 10% av resans pris. Resterande del betalar man 30 dagar innan avfärd.

Ca 2 månader innan avfärd skickar vi ut vår Tourbook som innehåller mer information om resan, ex dagschema, hotell- och deltagarlista mm.

Ca 2 veckor innan avfärd ringer vi upp er för en sista avstämning inför resan.

Våra resor riktar sig till alla motorcyklister. Även om vissa resor kan läsas som strapatsrika, är de ändå utformade för att alla skall ha en trevlig och givande upplevelse. Givetvis skall du som nyss tagit MC körkort ha några mil innanför hjälmen för att njuta av våra resor. Minimiålder är 21 år och att man har A-kort.

Om ni är ett kompisgäng/mc-klubb, arrangerar vi gärna en resa endast för er. Kravet är att ni är 10 personer eller fler och att datumen ligger utanför ordinarie resekalender.

Vi har mångårig erfarenhet av såväl Sydafrika som USA.

Resegaranti är utställd till Kammarkollegiet.

Ladda ner Resevillkor (pdf)

För mer information kontakta oss på:
info@mc-traveller.com eller
telefon 08-728 00 20

Adress:
MC-Traveller AB
Odengatan 72
113 22 STOCKHOLM

Org. nr. 556792-1399

Joachim - Guide
joachim@mc-traveller.com

Caroline - Guide
caroline@mc-traveller.com